2ZA0k 4c

Başrollerinde Jung Hae In, Blackpink Jisoo, Jang Seung Jo, Yoon Se Ah, Kim Hye Yoon, Jung Yoo Jin ve Yoo In Na olan Snowdrop hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Tam bir yıldızlar geçidi kadroya sahip tarihi ve romantik bir dizi olan Snowdrop 28 Mayıs 2021 tarihinde JTBC kanalında yayınlanması bekleniyor.

Dizi 20 bölüm ve 60 dakika olacak… Dizide Blackpink grubundan Jisoo, Extraordinary You‘dan tanıdığımız Kim Hye Yoon, Touch Your Heart dizisinden Yoo In Na, A Piece Of Your Mind dizisinden Jung Hae In var..

Snowdrop, 1987 yılında yaralı bir şekilde kız yurduna dalan Im Soo Ho (Jung Hae In) ve bir öğrenci olan Eun Young Cho (Jisoo) arasındaki aşkı anlatacak…

Almanya’da büyüyen esas erkek Im Soo Ho büyük bir sır saklamaktadır.

Kim Hye Yoon dizide maddi nedenlerle okuyamamış bir telefon operatörünü, Yoon Se Ah ise oldukça korumacı ve sinirli bir yurt görevlisi Pi Seung Hee karakterini canlandıracak.

Jang Seung Jo ise Ulusal İstihbarat Servisi (NIS) başkanı Lee Kang Moo karakterini canlandıracak. Jung Yoo Jin ise bir NIS ajanı olan Jang Han Na karakterini canlandıracak…

İyi Seyirler

Spread the love