Live On

2020 yılında yayınlanan Live On yılın ikinci yarısında birçok kişi tarafından ilgi gören bir dizi…

2020 yılında yayınlanan Live On yılın ikinci yarısında birçok kişi tarafından ilgi gören bir dizi...
Live On

Tür: Gençlik, Romantik, Okul
Bölüm Sayısı: 8
Yayıncı: JTBC
imdb: 8.3
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2020

Live On bildiğimiz klasik kore okul dizilerinden… Oyuncuların hepsi rollerin hakkını vermiş diyebiliriz….

Dizide bol ünlü k-pop yıldızı bulunmaktadır…
VICTON’dan  ByungChan
NU’EST’den  MinHyun
MOMOLAND eski üyesi Yeon Woo

Live On Konusu

Seo Hyun Lisesi,  popüler olmanın daha yüksek statü sağladığı bir lisede en favori olan Baek Ho-Rang ile bir yayın kulübünün başkanı olan Ko EunTaek arasındaki romantik ilişkiyi anlatsa da ikisininde hayatları zordur.

Baek Ho-Rang, gizlediği geçmişinin bazı kısımlarını ortaya çıkarmaya çalışan gizemli birisinin kimliğini bulmak için yayın kulübüne katılır.

Baek Ho Rang’ın eski arkadaşı Ji SoHyun esas kızımızın başına gelen olayları bilmediği için ona hala kızgındır. Dizi aslında Kore’deki okul şiddetini anlatmaktadır.

Baek Ho-Rang her ne kadar kendisine güvenen karakter imajı olsa da onu zor günlerin beklediğini söyleyebilirim….

 TANITIM:

Live On Karakter Analizi

live on 1 1

Jung Da Bin, Baek Ho Rang olarak rol almıştır. Güzel görünümü nedeniyle sosyal medyada ve okulunda popüler ama Baek Ho-Rang’ın küçümseyen kişiliği nedeniyle sadece bir arkadaşı var. Bildiğiniz huysuz, anlaşması zor biridir ama sırrı olduğu için herkesten uzak durur. Güçlü bir karakteri var gibi görünüyor bunun sebebi sırrının açığa çıkmaması istemesidir. Ko Eun Taek tanıştıktan sonra hayatı değişir…

live on cast and summary characters 1 scaled 1

Hwang Min Hyun, Ko Eun Taek olarak rol almıştır. Ko Eun Taek SeoYeon Lisesi’nin yayın kulübünden sorumludur. Hassas, detay odaklı, bazen sinirli olabilen ve her şeyi mükemmel bir şekilde planlayan birisidir. Zaman takıntılı biridir, onunda kendince sorunları vardır, Baek Ho Rang tanışınca hayata farklı bakmaya başlar..

live on 2

Yang Hye Ji, Ji So Hyun olarak rol almıştır. Eun Taek ile yayın kulübünden sorumlu. Yüksek notları olan örnek bir öğrenci. Aynı zamanda Baek Ho Rang ile orta okuldan yakın arkadaşlardır araları kötüdür…

live on cast and summary characters 2 scaled 1

Choi Byung Chan, Kim Yu Shin rolündedir. Baek Ho-Rang’ın tek yakın arkadaşıdır. Masum iyi niyetli ve şirin bir lise öğrencisidir. Ji So Hyun’a ilgi duymaktadır….

live on cast and summary characters 10 scaled 1

Yeon Woo, Kang Jae Yi olarak rol almaktadır. Lisenin romantik, süslenmeye önem veren, tatlı, arkadaş canlısıdır. Sadece erkek arkadaşı Woo Jae’yi tanıyor.

live on cast and summary characters 3 scaled 1

Noh Jong Hyun, Do Woo Jae rolündedir. Okulda ögrenci konseyi başkanıdır . Eun Taek’in arkadaşıdır. Hep mantıklı ve rasyonel olmaktadır Aşk hayatında Kang Jae Yi ile sorun yaşamaktadır.

lee se hee

Lee Se-hee, Jung Hee-soo rolünde, Ho-rang’ın trajik geçmişini okula açıklamaya çalışan,  Jung Hee-soo, Ho-rang’ın orta okuldan tanıyan ondan çok nefret eden eski okul arkadaşlarından biridir.

KoreMania Akılda Kalan Sahneler

love on

Live On Romantik Sahneler

Live On OST 2

KONUK OYUNCULAR: Kim Hye-Yoon 
Yeonjun

İYİ SEYİRLER…..

Spread the love